DETERGENT

Baby-safe Detergent 1000ml

IDR 96.000

NEW!!  Our Babymaxbaby-safe detergent  is  specially formulated  for baby's delicate skin with no nasty chemicals that are normally found in most detergents. Only premium naturally derived, plant-based ingredients are used wherever possible, guaranteed by our HOMEFREE gold label. Our detergent also contains anti-bacterial Defender agents  and  COLOR Defender to protect colors so your children's clothes stay like new longer.

 

INGREDIENTS:

Non-ionic plant-based surfactant, purified water.

 

HOW TO USE:

Handwash:
Pump 3 times of our highly efficient Babymax detergent into 5 litres of water, soak for 30 minutes, wash as usual then rinse. Add more for heavier loads and tough stains.

Machinewash:
Pump 5 times of Babymax detergent into the detergent container of the washing machine for small loads. Add more for heavier loads and tough stains.

  • Santi
  • 03/06/2016 - 10:41:13

iseng" cari webnya babymax, bulan lalu aku beli di laz*da. pengen tau lebih dalam soal detergen ini xoxo numpang ngasih review disini ya min. detergennya buagus banget, kulit bayiku super sensitif nyoba pakai ini sama sekali nggak menyebabkan iritasi merah" gitu. keren banget lah, sukaaaakk


  • Yasinta
  • 03/06/2016 - 10:06:53

suka sekali sama detergen ini, kemaren beli satu paket sama yg bottle cleanser. bener kata temenku barangnya rekomen banget, nggak nyesel saya beli. next kalau habis saya mau order lagi hehe


Please login to submit a review.
who we are

In the beginning, care was at the heart of our idea of . We want, in fact, we need our products to be of the highest quality possible for both ours a...

more about us
payment
delivered by
Be the first to know,
join our mailing list
social media

Shopping Cart

CHECKOUT